Weekend Posterholt op 16, 17 en 18 maart

Op vrijdagmiddag 16 maart zijn we met 28 koorleden vertrokken naar groepsaccommodatie Holsterhof in Posterholt. Een fijne accommodatie in het Limburgse land. Tegen 15.30 uur waren we er. Iedereen zocht een plekje in de slaapzalen op en toen kon het relaxen beginnen. Na de pizzamaaltijd hebben we foto’s gekeken en ontspannen met elkaar de avond doorgebracht.
Op zaterdagmorgen schoven er nog 8 koorleden aan en stond het tot vanaf 10.30 uur tot 15.30 uur in het teken van oefenen voor de kerkdienst op zondagmorgen in Laar, de paaswake in Emmeloord en het zingen bij de heropening van Schokland.
Om 15.30 uur zijn we vertrokken naar ons koorlid Hans van Tongeren in Cadier en Keer. We werden getrakteerd op overheerlijke Limburgse vlaai, hebben zijn huis bekeken en in de omgeving rondgewandeld. Tjonge, wat was het buiten koud.. ’s Avonds hebben we genoten van een Chinese maaltijd en de avond weer gezellig met elkaar doorgebracht. Op zondagmorgen hebben we de kerkdienst in Laar opgeluisterd en daarna koffie gedronken in een restaurant in het dorp. Ook daar werden we getrakteerd op Limburgse vlaai. Al met al een intens verbindend weekend. Dank aan iedereen die daaraan meegewerkt heeft.
Onder Media staan een aantal foto’s.

Lees ook