Krantenbericht

Bovenstaande foto stond met onderstaande tekst in De Stentor, in De Noordoostpolder en in De Flevopost. Zullen we op 27 november uitverkocht zijn? Aan de publiciteit kan het in ieder geval niet liggen. 😉

Cantabilé 25 jaar

Cantabilé is opgericht in het voorjaar van 1991. Al 25 jaar enthousiasme, 25 jaar liefde voor muziek, 25 jaar lief en leed; kortom ingrediënten om het publiek te raken met vuur, passie en kwaliteit.
Een fantastisch jubileum om te vieren. We zijn met 45 leden (waarvan 8 leden er vanaf het eerste uur bij zijn), die allen afkomstig zijn uit alle dorpen van de Noordoostpolder en we zijn inmiddels uitgegroeid tot een middenkoor met een breed liturgisch- en wereldlijk repertoire. Gevoed door alles wat we in ons leven meemaken, zijn we samen gegroeid tot wat we nu zijn. We blijven in ontwikkeling, net zoals het leven zelf. Het harde werken tijdens repetities en optredens, wordt al 25 jaar afgesloten met een gezellige nazit. We maken gebruik van elkaars talenten als het gaat om organisatie, regie, presentatie, podiumbouw, kledingkeuze, repertoirekeuze, enz.

Met Ernest Beuving en zijn fantastische band verheugen we ons op het zondagmiddagmatinee op 27 november om 14.30 uur in ’t Voorhuys te Emmeloord. We zijn inmiddels een half jaar bezig met de voorbereidingen en hebben er erg veel zin in.

Kaarten zijn te verkrijgen bij de kassa van theater ’t Voorhuys of via de website van het theater.